مضرات دکل‌های تلفن همراه برای سلامتی

💎یا ما پیشرفته ایم؟

مضرات دکل‌های تلفن همراه برای سلامتی

وظیفه اصلی دکل های تلفن همراه ، انتشار امواج الکترومغناطیسی تلفن های همراه می باشد که گفته می شود تا حدود 4 کیلومتر انتشار پیدا می کنند. شواهد علمی نشان می دهد که دکل های مخصوص تلفن همراه با انتشار این امواج، حتی در مقادیر کم، خطری جدی و مهم برای سلامتی انسان ها محسوب می شوند.

تاثیر دکل های تلفن همراه بر حافظه

در یک تحقیق، اثرات عصبی-رفتاری ساکنین اطراف دکل های تلفن همراه مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد امواج الکترومغناطیسی فرکانس های رادیویی (RFR) بر روی توانایی حافظه تاثیر می گذارد. طبق این تحقیق از 85 درصد افرادی که در معرض این امواج بودند، حدود 28 درصد دچار تغییر حافظه شدند و مشکلات عصبی را گزارش کردند.
تحقیق دیگری نشان داد، 270 مرد و 260 زن که در فاصله 100 متری از این دکل ها زندگی می کردند، دچار مشکلات حافظه شده بودند.

🔷تاثیر دکل های تلفن همراه بر اعصاب

بر اساس تحقیقی که در مجله نوروتوکسیکولوژی منتشر شد، مشخص شد که 5/23 درصد افراد در معرض تابش امواج دکل های موبایل، به سردرد و مشکلات خواب دچار شده بودند. 7/21 درصد افراد از افسردگی رنج می بردند و 8/18 درصد به سرگیجه مبتلا شدند. ولی گروهی که در معرض تابش این امواج قرار نگرفتند، کمتر از نیمی از این علایم را داشتند.
افراد با فاصله 300 متری از دکل های مخصوص تلفن همراه به مشکلاتی مانند خستگی، سردرد و مشکلات خواب دچار شدند و افرادی که در فاصله 100 متری از این دکل ها زندگی می کردند علاوه بر مشکلات حافظه به مشکلاتی مانند تحریک پذیری، افسردگی، سرگیجه و کاهش میل جنسی مبتلا شدند.
همچنین مشخص شد مشکلاتی مانند سردرد، حالت تهوع، کاهش اشتها، مشکلات خواب، افسردگی، اختلالات بینایی و احساس ناراحتی در زنان بیشتر بود.
اداره غذا و دارو (FDA) گزارش کرده است که تابش امواج الکترومغناطیسی تلفن های همراه دمای بدن را بالا می برد و منجر به آسیب های بافتی بدن می شود. چشم ها و بیضه ها، مهم ترین اندام هایی هستند که بیشترین آسیب پذیری را به دلیل افزایش دمای بدن خواهند داشت .

حساسیت های شدید ناشی از امواج الکترومغناطیسی

به گفته سازمان بهداشت جهانی برخی افراد از بیماری افزایش حساسیت به امواج الکترومغناطیس رنج می برند.
این افراد علایم زیر را تجربه خواهند کرد
قرمزی پوست، سوزن سوزن شدن پا و یا سوزش آن، خستگی، عدم توانایی در تمرکز ذهنی، سرگیجه، حالت تهوع، تپش قلب و اختلالات گوارشی.

تداخل امواج الکترومغناطیسی دکل های تلفن همراه با برخی وسایل پزشکی

به گفته اداره غذا و دارو، امواج الکترومغناطیسی با برخی دستگاه های پزشکی تداخل پیدا می کنند؛ مثلا گزارش شده است دستگاهی که برای تنظیم ضربان قلب در قفسه سینه کار گذاشته می شود، در اثر تداخل با امواج الکترومغناطیسی، دچار مشکل می شود.

سرطان ناشی از امواج الکترومغناطیسی

کارشناسان معتقدند انرژی این امواج به حدی قوی هستند که می توانند DNA سلول ها را تخریب کنند و منجر به تخریب و آسیب بافت های انسانی و سرطان شوند.
مطالعه ای توسط دکتر BRUCE HOCKING در استرالیا انجام شد. این تحقیق بر روی گروهی از کودکان که در نزدیکی دکل های امواج الکترومغناطیسی بودند انجام گرفت. میزان سرطان خون در کودکانی که نزدیک این دکل ها زندگی می کردند، دو برابر کودکانی بود که در نزدیکی دکل ها نبودند.

آسیب DNA

مطالعات انجام گرفته حاکی از آسیب DNA و تخریب بافت ناشی از دکل های تلفن همراه می باشد. این مطالعات ارتباط امواج این دکل ها با بیماری هایی مانند سرطان، تومور مغزی، آلزایمر و افسردگی را نیز بیان می دارد.

بیماری های ویبرو اکوستیک

محققی به نام MARIA ALVEZ PERIERA ادعا می کند که دکل های تلفن همراه می تواند موجب بیماری ویبرواکوستیک در افراد ساکن نزدیک به آن می شود. قرار گرفتن در معرض امواج با فرکانس پایین می تواند منجر به این بیماری با علایمی مانند درد مفاصل، نوسانات خلقی و سوء هاضمه شود.

سایر مشکلات و بیماری های ناشی از دکل های تلفن همراه

در سال 2007 طی تحقیقی، مقادیر سروتونین و ملاتونین 25 فرد شرکت‌کننده در این طرح تحقیقاتی اندازه گیری شد و با میزان این هورمون ها، حدود پنج ماه پس از فعال شدن دکل های تلفن همراه مقایسه شد. میزان هر دو هورمون پس از فعال شدن دکل مخصوص تلفن همراه غیر طبیعی شد.
این نتیجه می تواند بیان کننده ارتباط بین نصب دکل های تلفن همراه با مشکلاتی از جمله سردرد، اختلالات خواب، بی اشتهایی، مشکلات حافظه، اضطراب و افسردگی باشد.

→ خواندن مطلب قبلی

انواع آش ها

خواندن مطلب بعدی ←

کرسی و چند فایده بزرگ آن برای سلامتی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *